More

    Elden Ring: Shadow of Erdtree Swift Spear Nasıl Elde Edilir?

    Elden Ring: Shadow of Erdtree Swift Spear Nasıl Elde Edilir?

     

    Elden Ring: Shadow of Erdtree heyecanlı bekleyişin ardından nihayet oyuncularla buluştu. Bekleyişi sonra eren oyuncular, merak ile yeni genişleme paketini keşfediyor. Biz de sizlerin oyun deneyimini kolaylaştırmak için birkaç ipucu paylaşmak istiyoruz. Oyuna yeni eklenen Swift Spear’ın elde etmenin yollarını sizler için bulduk. Shadow of Erdtree’de Swift Spear’ı elde etmenin yolları ise şöyle:

     

    Shadow of Erdtree Swift Spear Konumu

     

    Elden Ring Shadow of Erdtree’de Swift Spear bulmak için öncelikle Wakesite Plain’de bulunan Scorched Ruins’de kuzeydoğu yönünde ilerlemelisiniz. Bunun ardından, Castle Front of Site Grace’e ulaşmanız gerekir. 

     

    Castle Front of Site Grace’e ulaşmanızın ardından Torrent’inizi çağırın ve sayıca oldukça fazla Messmer Askeri tarafından devriye gezilen sol yoldan güneydoğu yönünde ilerlemelisiniz.

     

    Bunların ardından ahşap barikattan hemen önce Swift Spear’ı korumakta olan üç askerle karşılaşacaksınız. Bu askerleri alt etmek bir seçenek olsa da, silahı aldıktan hemen sonra Torrent’İniz ile oradan uzaklaşmak da seçenekler arasında yer almakta.

     

    İstatiktik Gereksinimleri, Yetenekler ve Etkileri

     

    Swift Spear, Shadow of Erdtree ile oyuna dahil olan yeni bir mızrak türüdür.

     

    Uzun menzilli bir silah olduğu içi çoğu durumda kullanışlıdır.

     

    Çoğu mızrak ile benzer bir yapıya sahip olan Swift Spear, iyi bir Çeviklik ölçeklemesine sahiptir. Böylelikle, bu özelliğe yatırılan puanlardan yararlanmaktadır.

     

    Swift Spear Yükseltmesi 

     

    Swift Spear’ınızı elde etmenizin ardından Smithing Stones ile +25’e kadar yükseltme fırsatı elde edebilirsiniz. Buna ek olarak mızrak, tüketilebilir silah ya da büyü tabanlı güçlendirmelerden de yararlanabilir.

     

    Hasar Ölçeklendirme

    Fiziksel (Temel): 99

    Fiziksel (+10/+25): 40.0

    Kutsal: 0

    Ateş: 0

    Yıldırım: 0

    Büyü: 0

    Kritik: 100

    Guard Boost (Koruma Artışı): 30

     

    İstatistik Gereksinimleri

    STR (Güç): 10

    DEX (Çeviklik): 26

    INT (Zeka): 0

    FAITH (İnanç): 0

    ARC (Arkana): 0

     

     

    Swift Spear Yeteneği: Impaling Thrust

     

    Swift Spear yeteneğinin maliyeti 9 FP’dir ve ardışık bir saldırı ile zincirlenemez.

    Mızrak, uzun menzilli olması sebebi ile uzaktaki düşmanlarınıza anında ulaşmanızı sağlar.

    Silahın Ash of War yeteneği, Impaling Thrust’tır.

    Son Habeler

    spot_imgspot_img

    Bu haberler ilginizi çekebilir

    Leave a reply

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz

    spot_imgspot_img